T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nden anlamlı ziyaret!

21.08.2020

Sektörün öncü firmalarından biri olarak hayata geçirdiğimiz karekodlu beton irsaliyesi ve transmikser etiketi projemizi incelemek için T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nden anlamlı ziyaret!

Çimbeton Işıkkent tesisimize ziyarette bulunan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bektaş, Yapı Denetimi Dairesi Başkanlığı Laboratuvar Belgelendirme ve Denetleme Şube Müdürü İrşade Aydoğdu Gürbüz, KGS İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, THBB Teknik ve Sürdürülebilirlik Direktörü Koray Saçlıtüre ve ASELSAN’dan yetkililer katıldı.

Ziyaret kapsamında karekodlu irsaliye ve transmikserler için karekodlu etiket projesinin öne çıkan özellikleri yanı sıra geliştirme süreci hakkında detaylı bilgi alındı. Sektörümüz için çok önemli olan ve dünyada ilklerden olan bu projeyi hayata geçirirken öncü firmalardan biri olmaktan, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğini ve ilgisini almaktan gurur duyuyoruz.

IWC Aquatimer Replica IWC Big Pilot Replica IWC Ingenieur Replica IWC Portofino Replica IWC Da Vinci Replica Replica Watches